Интимно

4 важни неща, които трябва да знаете за него, преди да започнете да се срещате

От колко време е необвързан

16.11.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещите са нещо, без което не можем, когато търсим любовта. Те са начин да се опознаем, представим. Надяваме се на най-доброто. Знаете ли, че има някои важни неща, които трябва да разберете за него, преди да започнете да се срещате сериозно? Вижте 4 от тях.

Женен ли е/обвързан ли е?

Това е първото нещо, което трябва да разберете. Ако той ви отговори положително, помислете много добре дали наистина сте готови да жертвате времето и емоциите си. Дали няма да станете поредната жертва на заблуда? Взаимоотношенията с обвързан мъж крият много проблеми, без значение какво ви казва той.

4 ценни съвета за срещите след развода

От колко време е необвързан

Ако той се окаже разведен, приключил връзка, важно е да разберете преди колко време се е случило. Според някои специалисти по връзки, не е добре да се срещаме с някого, който се е развел през последните две години. Това се дължи на периода на възстановяване. Новоразведеният човек може да не бъде готов за вас. От друга страна, мъжете, които са имали връзка без брак, също са склонни да се възстановяват месеци наред, преди да са готови да се впуснат отново в сериозни взаимоотношения. Важно е да разберете как той се чувства, как преминава през тази промяна, готов ли е за нещо ново и как го показва.

Ако Той ви казва тези неща, все някога ще ви изневери

Работи ли към настоящия момент

Един от първите въпроси, които си задаваме е „Какво работиш?“. Защо ви е нужна тази информация? Финансовата сигурност е очевидна. Ако той е безработен, от разговора става ясно, че скоро няма изгледи да си намери подходяща работа, всичко това може да го направи несигурен, да понижи неговата самооценка.

Свързани статии

Тези две неща често влияят на връзката отрицателно. Той може да започне да завижда на успехите ви, да ви използва с финансов интерес, да не иска да има връзка с вас, защото не може да ви осигури необходимото.

Има ли деца

Децата променят всичко, затова е важно да си набавите тази информация преди да започнете да се срещате редовно. Малко или много децата влияят на връзката. Ако сте готови да направите неговите деца и ваш приоритет, тогава всичко е наред, но ако на този етап не сте готови за подобна отговорност, помислете добре.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
.... ( преди 4 години )