Интимно

Любовен хороскоп за 2020 година

Очакват ни много промени и емоции

10.12.2019г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е водеща сила и това няма да се промени и през 2020-а година. Необвързаните ще бъдат нащрек за своята сродна душа и някои наистина ще имат късмета да я намерят. Няма да липсват трудни моменти, но със силата на духа ще успеем да ги преодолеем. Какво ви очаква в любовта през 2020-а вижте в годишния ни любовен хороскоп.

Зодия Овен

Новата 2020 ще бъде благоприятна и изключително задоволителна за родените под този зодиакален знак по отношение на любовта и романтиката. Следващите месеци ще ви докажат, че връзката ви с любимия човек ще стане още по-стабилна. Тези от вас, които търсят своята перфектна половинка, имат шанс за щастие към края на годината. Но това не означава, че любовният им живот няма да е интересен.

Възможно е да имате флирт с колега или бивша половинка да напомни за себе си. Овните ще намерят стабилността, която толкова дълго търсят. Споровете с партньора няма да могат да развалят връзката ви. И все пак, бъдете по-отдадени и се грижете добре за любимия човек, тъй като след края на лятото са възможни здравословни неразположения. Тези, на които им предстои брак или скоро са се венчали, може да се радват на новината за бебе.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година

Зодия Телец

Началото на годината може да започне разочароващо за Телците и с повече спорове, битки за надделяване над партньора. Въпреки силните ви чувства един към друг, всеки ще бъде ангажиран със свои дела, а времето, което ще прекарвате заедно може да ви носи известно напрежение.

Март и април ще ви донесат повече спокойствие, а за необвързаните това може да е период, в който да намерят нова любов. От април до юни, сериозно обвързаните Телци ще могат да се преоткрият с любимия човек. Месеците август, октомври и ноември ще донесат множество приятни емоции и така ще може да засилите романтиката. Тези, които скоро са сключили брак, може да увеличат семейството си с нов член.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
a sega de,,,,,, a za liubimoto mi 4ove4e \/ kude e za moeto goliamo prekrasno blizna4e ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време