Интимно

Той не желае да се съобразява с мен

Ева Кулева очаква вашите въпроси за любовта

06.12.2019г. / 13 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато търсим любовта се надяваме да намерим грижовен и отдаден партньор. Дали някой е такъв, си личи в ситуациите, в които го поставяме, още преди връзката да е започнала. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ споделяме съвета на лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева към читателка.

Въпрос: Сама съм. Имам 2 деца – на 7 и 20 г. Получих покана за 31 декември да празнувам с приятел с една нощувка в Сандански. Той е разведен и се обажда от време на време. Каза ми, че не е удобно да съм с малкия ми син. По принцип харесва детето. Отказах, защото детето ми остава само с дядо си и много ще се разстрои, ако го оставя сам на Нова година. Принципно на мен ми се ходеше, защото не излизам никъде, но взех това решение. Правилно ли постъпих?

Господинът ми отговори, че ми влиза в положението, поканил ме, но не можел да се съобразява с мен, защото бил на 51 г. Отговорих, че не искам да се съобразява с мен и така. От дни не се обажда... Според мен той не желае да се обвързва с мен сериозно. Правилно ли мисля? Досега се виждахме от време на време на пица, заедно със сина ми и това е.

Ева Кулева: Не искаш да се съобразява с теб? Защо? Не е ли това смисълът на взаимоотношенията – да се съобразяваме един с друг... Аз лично не бих си губила времето да мисля за мъж, който ми се обажда от време на време и не иска да се съобразява с мен.

Свързани статии

На твое място бих си изяснила какви взаимоотношения искам и бих комуникирала с мъжете открито желанията и нуждите си.

Препоръчвам ти да започнеш да излизаш редовно, да се забавляваш и да се запознаваш с нови хора. И когато се чудиш дали един мъж заслужава твоето време и внимание, задай си въпроса „Той луд ли е по мен?“. Ако не е, избери някой, който те оценява и ти показва колко си специална за него.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
7 rate up comment 2 rate down comment
Валентин ( преди 4 години )
- моето момиче ,щом не те допуска до себе си късай и хвърляй ,тоя не става за нищо ,егоист е.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар