Интимно

Лесни рецепти, които да сготвите с любимия човек

Защото това също е езикът на любовта

09.01.2020г. / 08 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме чували поговорката „Любовта на мъжа минава през стомаха“. Всъщност е редно да направим корекция, защото това важи и за пътя към женското сърце. Храната, нейното приготвяне е любовен език. Това е доказан начин да се сближим с любимия човек, да се преоткрием.

Готвенето може да бъде приятно кулинарно приключение, когато го правим заедно с партньора. Без налагане, без излишен стрес. С нагласата да ни е хубаво заедно. Днес споделяме с вас няколко лесни, но вкусни рецепти, които да си приготвите с любимия човек.

Салата може да замени и основното ястие, в зависимост от това какви съставки се включват в нея. Предлагаме ви една рецепта, която няма да ви отнеме много време, за да я приготвите, дори след края на работния ден.

Салата „Цезар“ с паста

Обичате ли пица? Може би няма любовна двойка, която да не обича да я хапва. Ето една лесна рецепта с невероятния вкус на чоризо. Разбира се, когато говорим за пица, всеки може да добави и любимата си съставка към основната рецепта. Коя е вашата и съвпадали тя с тази на партньора ви?

Лесна домашна пица с чоризо

Рибата е една от най-полезните храни. Няма такава, която да не може да бъде приготвена вкусно и по изискан начин. Ето една лесна рецепта за сьомга. Може да я сервирате с гарнитура от ориз, картофи, салата.

Лесна рецепта за печена сьомга с марината

Ако с партньора ви обичате говеждо месо, тази рецепта за чили кон карне е точно за вас. Ние бихме добавили малко люти чушки халапеньо за повече пикантност, но финалното решение оставаме на вас. Рецептата е чудесна и не е сложна за приготвяне.

Чили кон карне

Чесънът е особена подправка, която обикновено консумираме ако и половинката ни го прави. Опитайте тази рецепта за пилешко. Вкусовете се балансират и чесънът няма този интензивен аромат.

Печено чесново пиле с пармезан

В края на работния ден ни се хапва нещо вкусно, топло, което да не изисква много време за приготвяне. Това е една рецепта, която може да приготвите за по-малко от 1 час, разбира се с помощта на любимия човек.

Запечени котлети с картофи и кашкавал

В почивните дни обичаме да хапваме бургери. Ето една лесна рецепта.

Сандвич Слопи Джо с телешко

Закъде без десерт? Знаем, че шоколадът е афродизиак. Затова няма как да не си приготвите тази невероятна торта. Рецептата е лесна, вкусът – невероятен.

Шоколадова торта без брашно

Коментирай