Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 февруари

Очаква ни вълнуваща седмица

09.02.2020г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Това е седмицата на Свети Валентин. Каквото и да се случва в любовния ни живот ще се почувстваме по-интензивни и страстни под светлината на Луната на Скорпион. Наближава и ретрограден Меркурий на 17 февруари, но неговата енергия ще започнем да усещаме няколко дни по-рано. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка, то ви очаква една вълнуваща любовна седмица. Луната в Скорпион ще се движи през вашия 8-и дом на интимността, като ще направи сексуалния ви живот повече от интересен. Но в случай, че сте в конфликт с половинката си, премълчаването на това, което искате да споделите може да доведе до объркване.

5 признака, че с партньора си сте сродни души

Телец

Не по-малко вълнуваща ще бъде любовната седмица за Телците. Ваш приятел може да декларира своите чувства към вас и това да ви напрегне и обърка, особено ако не изпитвате същото към него. Не се поддавайте на манипулации, само защото не може да отговорите на чувствата му и не искате да го нараните. Обвързаните представители на зодията ще се радват на прекрасни дни и страстен Свети Валентин.

Коментирай