Интимно

10 неща от живота на необвързани, които ще ви липсват

Когато сте във връзка или брак може да изпитвате носталгия към някои свободи, които сте имали преди

13.02.2020г. / 08 33ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато сте необвързани прекарвате изключително много време и полагате неимоверни усилия, за да откриете перфектната половинка, с която да сте щастливи. След като я откриете и сключите брак, заживеете заедно и животът ви започне да навлиза в нов коловоз с нови брачни правила, някак започвате да изпитвате носталгия към определени елементи от живота ви на необвързани, които сте имали малко повече свобода да взимате решения сами и да правите каквото искате без да се съобразявате с човека до себе си.

5 граници, от които бракът се нуждае, за да оцелее

Кои са нещата от живота на необвързаните, които често липсват на хората, сключили брак или намиращи се в дълготрайна връзка?

1. Яденето на каквото си поискате за вечеря

Когато сте необвързани и не се налага да се съобразявате с точен час за вечеря, както и с определено меню според вкусовете на половинката ви, можете да си хапнете каквото си поискате, където си поискате. Даже не е задължително да сядате на масата.

2. Нещата си стоят там, където сте ги оставили

Когато живеете сами няма кой да се меси в малкия ви хаос вкъщи. Ето защо, когато оставите нещо някъде знаете, че ще го намерите именно там. Когато обаче сте женени или имате и деца, нещата никога не са си на мястото и понякога ви се иска да върнете стария си живот, най-вече когато бързате за работа и не можете да намерите това, което ви трябва.

10 правила, които всеки брак трябва да следва

3. Идвате и си отивате, когато искате

Необвързаните не се съобразяват с никого освен със себе си. Това им дава свободата да се появяват на събития, когато си поискат, стига да няма точен час. Могат и да си тръгнат във всеки един момент, в който им се прииска. Когато сте женени или обвързани може да се наложи да останете заради половинката си, въпреки че ви е скучно.

4. Да правите нещо, което партньорът ви обича, а вие не

Двойките трябва да правят компромиси. Ако не го правят възникват конфликти, просто е. Ето защо на женените и обвързаните често им се налага да правят неща, които изобщо не са им по вкуса. Правят го по-скоро по задължение, отколкото от желание. Докато скучаете вероятно си мислите колко хубаво ви беше, докато бяхте необвързани. Просто щяхте да станете и да си тръгнете.

25 тайни за щастлив брак

Коментирай