Интимно

Каза ми да си търся друг мъж

Ева Кулева очаква вашите въпроси

24.02.2020г. / 10 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта е трудно да предвидим какво ни очаква. Има сложни ситуации, в които постъпките на партньора нараняват, но и са необясними за нас. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева, отговаря на въпрос на читателка, която от щастливо влюбена се оказва в даден момент самотна майка.

Въпрос: Живях с моя приятел, разбирахме се добре, обичахме се. Той беше единственият мъж в живота ми! Родих прекрасно дете, вече е на 6 години. Той правеше ремонт на жилището си през тези години. Аз живях при родителите си с детето, но не идваше при мен. Жилището вече е ремонтирано, но той прекрати връзката. Какво да правя? Каза ми да си търся друг мъж. Не знам каква е причината. Мисля, че майка му се бърка в отношенията ни. Иска да ми вземе детето и той да го гледа. Аз напуснах работата си като учител, за да се грижа за детето си. Моля Ви пишете ми какво да правя!

Ева Кулева: На твое място бих го послушала и бих си потърсила друг мъж. Но преди това бих се погрижила за себе си и за детето. Няма значение каква е причината да не иска да бъде с теб. Щом не иска, не иска и ти едва ли можеш да промениш това. Разбирам, че ти е трудно да го приемеш, защото е първият ти мъж, имате дете заедно и си очаквала да бъдете заедно занапред.

Но явно той не вижда общо бъдеще. Приеми го и продължи напред. Намери си работа и се погрижи за себе си и за детето си. Когато се възстановиш емоционално, ще се появи нов мъж, който иска да бъде с теб.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай