Интимно

Как мъжете мислят за любовта и връзките

Мислят повече за отхвърлянето

02.03.2020г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за любов и чувства, мъжете са също толкова сложни за разбиране, колкото жените. Въпреки че не го показват, те също преживяват моментите, страдат, задават си въпроси и имат хиляди мисли. Вижте как мъжете мислят за любовта и някои неща във връзките?

Стоят далеч от фалша

Мъжете ценят честността, дори и да не го показват. Не харесват манипулациите, заблудите за това дали сте на диета и колко се храните, например. Дори и да успеете да ги заблудите в началото на взаимоотношенията ви, с времето те ще разкрият истинската ви същност, защото няма да можете постоянно да представяте себе си такива, каквито не сте.

10 вида любов и връзки

Мислят повече за отхвърлянето

Страхът да не бъдат отхвърлени нашите чувства, които изпитваме е срещан и при двата пола. Въпреки това, мъжете мислят по-често за това. Един мъж би изпитвал притеснение и би премислял нещата отново и отново, докато най-накрая събере смелост да ви заговори, покани на среща, да започне да комуникира с вас в социалните мрежи.

Ако Той ви казва тези неща, все някога ще ви изневери

Искрени са

Мъжете рядко могат да скрият мнението си от жените, без значение дали са във връзка или флиртуват. Изказват свободно мислите си и понякога биха могли да бъдат малко груби и недодялани. За тях е по-важно да кажат истината, дори да се окаже болезнена за вас, отколкото да проявят ласкателство. Особено когато не изпитват емоции към жената, която има интерес към тях.

Имат нужда от време за себе си

Личното пространство в една връзка. Представителите на силния пол се нуждаят повече от него, докато жените сме по-емоционални и ни се иска да прекарваме максимално време с любимия човек. Това не означава, че не обичат компанията на половинката си, но времето прекарано в спорт, срещи с приятели им действа също толкова отпускащо и презареждащо, колкото и женските събирания на жените.

Ако той ви казва тези 6 неща, значи е влюбен във вас

Спрете да се оплаквате, момичета

За мъжете това е наистина досадно. Като емоционални същества, за жените е важно да споделят както хубавите, така и отрицателните емоции. Да говорят за това как се чувстват, какво ги е наранило, дори и да не се отнася за взаимоотношенията им с партньора, а за това как е преминал денят им. Споделянето е акт, в който жените тестват доколко мъжете са отдадени и подкрепящи.

Свързани статии

Нещо, за което господата и не предполагат. Когато една жена тръгва да създава интимни взаимоотношения с даден мъж, дори още на ниво флирт, тя е склонна да бъде споделяща и да търси приятеля, а след това и любовника. За съжаление, мъжете намират това за досадно и натоварващо и нерядко предпочитат да нямат връзка с жена, която има лични проблеми.

Харесват елегантността

Мъжете намират една жена за неустоима, когато е женствена, когато визията ѝ излъчва романтика, нежност. Красиво, но не и пошло, без излишък от аксесоари, парфюм или грим. Баланс, който създава една привлекателност за партньорката, която ще изберат да имат до себе си.

Снимка: iStock

Коментирай