Интимно

4 знака, че той е емоционално привлечен към вас

Разрешава ви да оказвате влияние в живота му

09.03.2020г. / 12 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В любовта, емоционалното привличане е от съществено значение. За съжаление то не се случва във всички взаимоотношения, но е важен показател за това дали връзката би могла да е дълготрайна. Ако се намирате в началото на любовна емоция, вижте 4 сигурни знака, че той е привлечен емоционално към вас и това е прекрасно!

Той забелязва детайлите във вас

Първият знак, който показва, че един мъж е привлечен емоционално към една жена е, че забелязва в нея неща, които остават скрити за другите. Те могат да не са свързани с външността, а например с предпочитания за храна, музика, интереси, това как се държите или чувствате в определени ситуации. Понякога мъжете забелязват, че ние сме склонни да сме по-притеснителни при среща с нови хора, дори не им убягват онези моменти, в които се смеем срамежливо.

Защо мъжете се влюбват?

Приема ви такава, каквато сте

Друг важен знак, че той е емоционално привлечен към вас е, че той ви е приел с всичките ви хубави и лоши страни. Или поне тези, които сте му показали до момента. Когато мъжът започне да се влюбва, той ще бъде привлечен от вашата уязвимост в трудни за вас моменти, от рошавата ви коса след сън. Емоционалното привличане е много повече от физическото, което си е повърхностно, когато говорим за истински чувства.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Доверява ви се

Мъжете не са като жените. Те трудно се разкриват емоционално пред някого, дори пред собствените си приятели. Но ако той ви споделя все повече лични неща, доверява ви някои свои страхове и усещания, то значи е емоционално привлечен от вас.

7 съвета как да подобрим оргазма си

Разрешава ви да оказвате влияние в живота му

Още един показател, че вашият избраник е емоционално запленен от вас е фактът, че той увеличава времето, което прекарвате заедно. Това е вид влияние в положителния смисъл. Също така, ако се случва все по-често да иска мнението ви относно стайлинг, храна, музика, позволява ви да изберете вместо него, тогава мнението ви наистина му влияе, което пак е знак за емоционално привличане.

Снимки: iStock

Коментирай