Интимно

Неудобни въпроси, които всяка двойка трябва да обсъжда

Кога е приключила последната ви връзка

08.04.2020г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На какво ниво е комуникацията ви с партньора? Дали сте от тези двойки, които могат да разговарят на всякакви теми и неудобни такива няма за тях? А може би сте от тези, които премълчават, за да не се разочароват, от страх да не бъдат изоставени. Е, има някои неудобни въпроси, които всяка двойка трябва да изговори. Вижте кои.

Болести, предавани по полов път

Чувствителна тема, срамна за много двойки, но е нещо, което не бива да крием един от друг, дори да става въпрос за гъбична инфекция. Хубаво е да се споделят тези неща, да няма обвинения, да се пазят партньорите един друг и ако е необходимо да се направят профилактични прегледи.

5 грешки, с които отблъсквате любовта

Какво във връзката ви притеснява

Понякога сме склонни да премълчаваме това, което не ни допада във взаимоотношенията, също така не питаме и партньора си как се чувства с нас, а и той също не засяга тази тема да разбере ние от какво се нуждаем. Мълчаливото негодувание се натрупва и отлагането на комуникацията рано или късно ще разклати връзката.

Връзка с разведен мъж – 4 препятствия, които носи

Вашата финансова ситуация

Започвате нова връзка, минават месеци, заживявате под един покрив, но все още не сте обсъждали темата за парите. Тук не става въпрос само за дълговете на всеки, които имате от преди това, а за отношението на партньора ви към парите, неговите навици на харчене, разпределяне на бюджета. Този въпрос е много важно да бъде обсъден, защото в определен момент ще трябва да се адаптирате един към друг, а много е възможно и да не успеете с тази адаптация, поради различни възгледи.

10 начина един мъж да ви каже „обичам те“ без думи

Търсите ли дългосрочна връзка или не

Това е нещо, което трябва да си изясните, защото може да се окаже, че вие търсите нещо съвсем различно от това, което иска партньорът ви. Ако целите ви не съвпадат, добре е всеки да си продължи в своята посока.

Свързани статии

Какво не/харесвате в секса

Понякога не забелязваме някои сигнали, които половинката ни дава или нашите желания остават незабелязани. Въпреки че темата може да звучи донякъде неудобно, не си спестявайте тези разговори. Сексът е важен, за да бъде една връзка хармонична. Освен това говорейки за секс, вие се преоткривате един друг.

5 мъжки качества, които издават дали той е подходящ за вас

Кога е приключила последната ви връзка

Много е важно да си уточните кога се е случило, какви взаимоотношения поддържате, както вие, така и настоящият ви партньор с бившите си половинки. Емоционално как се чувствате за миналото и дали все още някой изпитва чувства към бившия си партньор.

Коментирай