Интимно

Романтични неща, които мъжете искат от жените

И мъжете търсят романтика, дори да не го признават

24.06.2020г. / 12 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Под влияние на любовта дори най-коравосърдечният мъж проявява романтичната си страна. Романтиката е различно понятие за всеки. За някои тя надхвърля далеч лигавите представи за вечери на свещи и влюбени погледи. Романтиката може да означава много повече. Тя се крие в малките жестове, в думите, в споделянето на любовта всеки ден.

7 начина да направите връзката си по-романтична

Не само жените обичат романтиката. Мъжете също имат нужда от нея.

Кои са романтичните жестове, които мъжете очакват от жените?

Да му правите изненади

Всеки мъж се радва на проявеното внимание от страна на нежната си половинка. Малките изненади показват, че мислите за него, че го слушате внимателно и знаете как да го зарадвате. Това е романтика, която надхвърля захаросания смисъл, в който сме свикнали да я възприемаме. Това е романтика, която чисто и просто показва любов.

Какво означава романтиката за жените

Покажете му, че мислите за него

Можете да го направите по толкова много начини. Изпратете му съобщение. Пуснете му имейл. Пуснете любимата му песен. Пригответе му закуска или го събудете с чаша кафе. Не е нужно да запазвате маса в скъп ресторант, за да покажете любовта си. Малките жестове значат много повече.

Докосвайте го

Физическото докосване в ежедневието, което не предполага задължително интимна близост, е жест, с който показвате любовта си и напомняте на любимия си, че е желан. Достатъчно е просто да го докосвате всеки път, когато минавате покрай него вкъщи, докато готвите заедно в кухнята, докато седите на дивана и гледате филм.

Тест: Какъв тип романтичен партньор сте?

Да го глезите

Всеки мъж обича да бъде глезен. Съвсем малки жестове са достатъчни, за да покажете любовта си и да го накарате да се почувства специален. Както той ви подарява цветя без повод, за да ви накара да се чувствате обичана, така можете да го глезите с любимите му лакомства, да му подарите любима джаджа, която много е искал, или пък да запазите уикенд за двама, където да прекарате време заедно.

Оставете телефона си и общувайте

Всеки мъж обича да бъде изслушван, да получава вниманието на любимата си. Когато говорите с него, дори да не е нещо важно, оставете телефона си. Отдайте му вниманието си. Това значи много.

8 неща, които мъжете намират за романтични

Подарявайте му прегръдки и целувки

Част от романтиката са прегръдките и целувките, нежното галене на косата, използването на думички, които вие сте си измислили. Това е част от израстването на любовта и вниманието към другия. Мъжете очакват това от любимите си.

Правете му комплименти

Кой не обича да бъде харесван и да знае, че половинката му го гледа с възхищение. Комплиментите са най-добрият начин да го поглезите. Когато смятате, че заслужава похвала, дайте му я.

5-те най-неромантични зодии

Оставете го да се грижи за вас

В мъжката природа е дълбоко закодиран инстинктът за опазване на любимата жена и семейството. Не отнемайте това право на мъжа си. Не го лишавайте от това удоволствие да се чувства полезен, важен за вас, човек, на когото можете да разчитате. Позволявайте му да ви закриля. Това е най-големият романтичен жест, който той очаква от вас.

Коментирай