Интимно

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Когато една любов се ражда, това се случва под определен зодиакален знак

26.05.2020г. / 14 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак (21 юни – 22 юли)

Ако връзката ви е под знака на Рака, тя е силно емоционална и изключително чувствителна. Семейството е всичко за вас. Домът е вашата крепост. Връзката ви зависи до голяма степен и от начина, по който се разбирате с родителите си, близките си. Ракът е роден с мисията да защитава и да се грижи за семейството си. Ако връзката ви е под знака на Рака, няма да ви отнеме много време преди да погледнете към бъдещето, ще пожелаете да имате собствен дом и семейство. Дори да изглежда твърде бързо, връзки, възникнали под този знак често пъти имат своето общо бъдеще и партньорите го разбират почти веднага.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Лъв (23 юли – 22 август)

Партньорите във връзки от зодия Лъв изглеждат страхотно заедно. Те са във вихъра си на партита и събития. Винаги изглеждат като на червения килим. Събират всички погледи към себе си без да търсят целенасочено този ефект. Когато сте затворени вкъщи обаче и другите не ви виждат, нещата са съвсем различни. Там често се опитвате да взимате надмощие един над друг. Опитвате се да доминирате другия. Дори партньорите да не са от зодия Лъв, ако връзката им е стартирала под този знак, те започват да придобиват тези стремежи, характерни за царя на животните.

Как всяка зодия се справя със социалната изолация

Дева (23 август – 22 септември)

Ако сте се събрали под знака на Девата, която регулира всичко, то вероятно и връзката ви е така контролираща. Висши ценности във връзката ви са здравето, благополучието, случването на нещата по точно определен план, чистотата, организираността. И двамата партньори във връзки от зодия Дева умеят да се грижат за другия, да си дават пространство и да се разбират добре само с една дума. Чудесно си разпределяте ангажиментите в домакинството, във фитнеса, в градинарството и дори в отглеждането на децата. Като един екип сте.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

Коментирай