Интимно

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Когато една любов се ражда, това се случва под определен зодиакален знак

26.05.2020г. / 14 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог (22 декември – 20 януари)

Връзката под знака на Козирога се гради върху вашите индивидуални, но и взаимни успехи. Ако нещо ви пречи, то това е просто пречка по пътя, която лесно премахвате с общи усилия. Козирозите са олицетворение на амбицията и постиженията. Връзките от тази зодия представляват невероятни партньорства на хора, готови на всичко, за да постигнат целите си. Съсредоточени са както в кариерите си, така и в бъдещето на семейството си, спазват традициите и преследват щастието с всички сили.

Важни уроци за всяка зодия през 2020-а година

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Такива връзки са лековати, лесни. Вие сте повече приятели, отколкото любовници или партньори. Смеете се заедно, не се вглъбявате в планове за бъдещето и разни подобни сериозности. Просто живеете ден за ден и се забавлявате. За вас е важно да се чувствате добре без да се затруднявате с някакви допълнителни проблеми. Защо да ги търсите, когато те ще ви намерят, а дотогава животът е просто хубав. Често връзки под знака на Водолея възникват чрез други приятели, в клубове, на купони, благотворителни организации, изобщо на места, където се събират хора със сходни интереси.

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Риби (20 февруари – 20 март)

Партньорите във връзка от зодия Риби общуват без думи. Дори в сексуално отношение са дълбоко интуитивни. Те са чувствителни и често не могат да живеят един без друг. През деня непрекъснато се чуват, пишат си, едва издържат, когато не са заедно. В такива връзки е добре уязвимостта да отстъпи на силата, за да могат партньорите да се научат да са по-самостоятелни като личности. Вътрешният им свят ги завладява много дълбоко, като връзката им се превръща във всепоглъщаща. Партньорите от двойка под зодия Риби са си самодостатъчни. Нямат нужда да излизат и да се срещат с приятели, стига да са двамата, прегърнати пред телевизора или с вкусна вечеря.

Силните и слаби страни на всяка зодия

Коментирай