Интимно

Имам връзка с женен мъж

Лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева ви пита какво ви мъчи в любовта

27.05.2020г. / 11 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Трудно е да заповядаш на сърцето да не се влюби, но е възможно. Понякога се случва да попаднем във взаимоотношения, които не ни носят това, от което се нуждаем в любовта. В такива моменти търсим мнението на специалист, като лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева.

Ето съвета ѝ към читателка, която има взаимоотношения с женен мъж.

Въпрос: Имам връзка с женен мъж, разделяли сме се и събирали много пъти и то по желание от негова страна. Сега отново е в живота ми и аз поисках от него просто да комуникираме през деня. Всичко бе супер първите дни, след това започнаха оправданията от рода на много работа, пиша, когато мога и колкото мога. Аз исках повече отговорност и уважение към мен, не го получих отново. Изморих се от събиране и раздели, но много ме боли когато не е в живота ми. Искам да продължа напред, да забравя и да бъда щастлива, но не зная как.

Ева Кулева: Първата стъпка е да преустановиш всякаква комуникация с него, след като му благодариш за времето, прекарано заедно. Можеш да му споделиш, че искаш да продължиш напред и как той може да те подкрепи – като не те търси повече.

Свързани статии

Втората стъпка е вместо да очакваш повече отговорност и уважение от някой друг, да проявиш повече отговорност и уважение към себе си, като си обещаеш никога повече да не започваш връзка с обвързан мъж. Защото заслужаваш цялото време и внимание на един мъж.

Ако не успееш да се справиш с емоциите и нямаш волята да го направиш, потърси подкрепа от терапевт или коуч.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време