Интимно

6 признака, че партньорът ви е истински закрилник

Половинката ви е ваш пазител

19.06.2020г. / 16 21ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Коя жена не си мечтае за половинка, която да се отнася с нея като с принцеса. Един истински рицар, който да е неин любим и същевременно пазител и закрилник. Е, съществуват и такива мъже. Въпреки че нямат броня и векът е 21-ви, закрилници сред мъжете има и е истинско щастие, ако вашият партньор е именно такъв. Не сте си дали сметка за това? Убедете се сами, като проверите дали притежава следните качества.

20 знака, че партньорът ви е изгубил интерес към връзката

Той притежава домашен любимец

Може да ви се струва като нещо нормално, но да отглеждаш домашни любимци си е признак на покровителство и закрилничество, на желание да пазиш някого и да го даряваш с любов. Неслучайно не всеки мъж гледа куче или котка. Онези, които го правят, носят тази закрилническа черта в кръвта си.

Отнася се добре със сервитьорите

Този косвен показател на съпричастие и закрилничество вероятно трудно би ви подсказал именно това, но е така. Ако партньорът ви се държи любезно и учтиво с хора от обслужващия персонал, значи той притежава добро сърце. Хората, които проявяват унизително отношение към подобни служители са хора, с които е по-добре да нямате връзка. Тези хора в даден момент ще проявят подобно отношение и към вас.

Как да спасите връзката си, ако партньорът ви се изплъзва

Говорите за безопасен секс

Мъжете, които имат отговорно отношение към всичко в живота, говорят открито за безопасен секс. На такива мъже може да се разчита за всичко, защото те проявяват отговорност и внимание към своето и вашето бъдеще.

Той няма търпение да се запознае с родителите ви

Ако сте открили партньор, който иска връзката ви да е открита и да опознае още по-дълбоко вътрешния ви свят чрез вашите най-близки роднини, е мъж, на когото можете да разчитате. Той е закрилник и пазител, който оценява семейните ценности и иска да има свое семейство, за което да се грижи.

5 признака, че партньорът ви има лош опит с токсичните връзки

Той говори свободно с приятелите ви

Да влезеш в света на любимата си половинка означава да се впишеш в приятелския ѝ кръг. Това понякога е нелека задача, защото приятелите са и големи съдници. Те не дават така лесно приятелката си и искат най-доброто за нея. Ако вашият партньор общува с приятелите ви без проблеми, това е страхотен знак.

Няма нужда да се преструвате, когато сте с него

За да се харесат на партньорите си, много жени играят роли, правят се на такива, каквито не са, защото знаят, че партньорът им харесва тези измислени черти в тях, а не самите тях. Щом при вас не се налагат подобни сцени, вие сте открили мъж, който ви обича истински и който е ваш закрилник.

Знаци, че партньорът ви иска да сте задълго заедно

Коментирай
Свободно време