Интимно

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Някои зодиакални знаци се нуждаят от партньор, от внимание и от повече грижи, отколкото други, които предпочитат да са по-независими в живота

03.07.2020г. / 10 33ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Условно хората могат да се разделят на два типа – независими във връзките и такива, които постоянно се нуждаят от вниманието и подкрепата на партньорите си или накратко „нуждаещи се“. Според астрологията зодията също има значение за този тип отношение към любовта и връзките, които отделните зодиакални знаци имат.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Кои са независимите зодии и кои нуждаещите се във връзките си?

Рак

Раците се нуждаят от контакт с партньорите си през цялото време. Дори когато не са заедно, Ракът ще пише съобщения, ще настоява партньорът му да се прибере по-бързо, ще ангажира вниманието му. Ако пък партньорът им е във физическия им обсег, те ще го докосват често, ще го прегръщат и ще го заговарят. Ако Ракът не се чуе с партньора си повече от 2 часа, той ще започне да се притеснява, да драматизира, да изпада в ревност и съмнение. Тази зодия лесно преминава от едно чувство в друго. Често смятат, че са лъгани от партньорите си, понякога и без основание. Раците са едни от най-нуждаещите се и зависими от партньорите си зодии.

Везни

Везните мразят да са сами. Те са прилепчиви и нуждаещи се от внимание. Нямат проблем с това, даже често го осъзнават. Просто не искат да ги оставяте сами. Склонни са и да търпят връзки, които не ги удовлетворяват, само и само да са обвързани. Търпеливи са и умеят да прикриват разочарованието от партньорите си, за да не ги разгневят и отблъснат. Грижовни са, ще ви изчакат да гледате сериала заедно, ще ви приготвят вечеря и няма да я опитат, докато не се приберете. Винаги са на разположение. Ако са навън с приятели и им се обадите, ще зарежат всичко и ще дотичат на минутата. Често заради това свое поведение губят уважението на партньорите си, които ги приемат за даденост.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Риби

Рибите са много безкористни. Готови са да направят всичко за партньорите си. Дават втори и трети шансове до безкрай. Търпят да бъдат наранявани, сякаш това им доставя удоволствие. Меланхолични са и много често страдат от чувствителността си, но не си взимат поука от грешките си. Нуждаят се някой да ги обича и заради тази огромна нужда в душата им търпят всякакви несправедливости и злоупотреби от страна на партньорите им. Не обичат да са сами, предпочитат винаги да се чувстват обичани, особено от човек, с когото споделят мечти и идеали. Рибите са много чувствителни и ако усетят, че партньорът им губи интерес, ще се хвърлят с още повече любов във връзката си, за да си го върнат.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Рак?

Коментирай