Интимно

5 начина да изразите обич, въпреки че сте ядосани на партньора

Показател за истинска любов и здрава връзка

24.07.2020г. / 09 25ч.
Аз жената
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Странно е как хората можем да мразим и обичаме едновременно, да сме бесни на любимия си човек и същевременно да му приготвяме любимата вечеря. Има много начини, по които да изразите любовта и обичта си, въпреки че в момента сте изключително ядосани на половинката си. Но това е чарът на любовта – тя винаги намира начин да изпъкне, дори когато искате да убиете партньора си. Ако все още показвате обичта си с някои от тези малки жестове, значи връзката ви все още има бъдеще и нито един скандал не може да я разклати.

5 чувства, които може да объркаме с любов

Изразявате чувствата си, не ги криете

Когато са ядосани повечето хора крещят, но не комуникират директно истинските си чувства в стремежа си да спечелят в спора или да вземат надмощие в скандала. Надежда за връзката има обаче, когато партньорите се обичат до такава степен, че дори караниците не могат да ги спрат да обяснят чувствата си и защо даден проблем ги кара да се чувстват зле. С такава комуникация се запазва всяка връзка, а присъствието ѝ е доказателство, че все още се обичате въпреки конфликта.

Какво е тиха любов и как тя продължава във времето?

Не спирате да се грижите за половинката си

Показателен е стремежът да не спирате да обгрижвате любимия си човек независимо дали сте скарани, сърдити, имали сте сериозен конфликт или просто сте ядосани за нещо. Ясен знак за обич и уважение е, когато въпреки яда си не спирате да правите жестове, показващи любов.

10 вида любов и връзки

Пазите конфликта между вас

Един отявлен признак на засвидетелстване на обич е запазване на отношенията вътре във връзката. Много хора, чиито чувства не са така дълбоки, споделят всичките си проблеми във връзката с приятели или други странични хора. Така уронват имиджа на половинката си, своя и на връзката изобщо. Ако вие не го правите, със сигурност обичате партньора си и един конфликт не може да промени това.

Правите малки жестове

Когато малките жестове не са спестени, любовта също не е изчезнала. Без значение дали в момента сте в обтегнати отношения или сте скарани, сдърпали сте се или просто сте в лошо настроение един спрямо друг, това не ви пречи да проявяват е жестове на внимание към партньора си. Това е явен признак на любов, който не може да се прикрие.

Три основни типа връзки – вашата от кой тип е?

Изслушвате го

Обичащите се партньори се изслушват, даже и в спора, дори в скандала и избухналия конфликт. Те се уважават и не си нанасят удари под кръста. Ако при вас отношенията са подобни, значи любовта витае все още във връзката ви. Вие и партньорът ви зачитате и уважавате мнението и гледната точка на другия, а това е здравата основа, върху която трябва да стъпи всяка връзка.

Коментирай