Интимно

5 зодии, които търсят сродната си душа

За тях любовта е нещо изключително

10.08.2020г. / 12 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Козирог

Козирозите са работохолиците на зодиака, вечно устремени към постигане на личните си цели. Ако човек ги наблюдава, последното нещо, с което ги свързва е любов и романтика. Те изглеждат толкова вглъбени в работата си... Но това е лъжливо. Козирозите търсят сериозно обвързване, търсят своята сродна душа. Искат сигурна и удобна връзка, а не такава, която е твърде емоционална, драматична.Козирозите са традиционалисти по природа и търсят онзи партньор, с когото могат да остареят щастливо. Не са по краткотрайните взаимоотношения. Искат да обичат дълбоко и да бъдат обичани по същия начин. Любовта за тях е нещо със смисъл.

Кои са най-контролиращите зодии

Зодия Рак

Раците имат големи сърца и са посветени на любимите си хора. Като може би най-емоционалните представители в зодиака, родените под тази зодия се стремят да изградят дълбока връзка със своя романтичен партньор. Може да им отнеме дълго време, докато намерят своята сродна душа, но имат ли късмета да им се случи, ще се грижат безусловно за партньора си. Те търсят силни връзки, които ще издържат теста на времето.

Свързани статии

Зодия Стрелец

Стрелецът е огнен знак, който обича движението, авантюрите, държи на личната си свобода. Когато срещне своята сродна душа, той се опитва да изгради връзка за цял живот. Стрелецът винаги гледа положително на живота и не се страхува да рискува. Когато предлага душата си и цялата си любов на половинката, очаква да получи същото в замяна. Представителите на тази зодия са откровени, приемат партньора си такъв, какъвто е и обичат безусловно. Въпреки и обвързани да държат на свободата си, те все пак могат да изградят стабилни взаимоотношения, които да са и трайни във времето.

Снимки: iStock

Коментирай