Интимно

Какво можете да разберете за мъжа от връзката с майка му

5 типа връзки между майка и син, които подсказват каква личност е партньорът ви

16.08.2020г. / 11 26ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Връзката между майка и син е специална. От отношенията на мъжа с майка му в детските му години, а и като възрастен, можете да разберете много за неговата личност, за отношението му към жените, към вас и към живота и връзките като цяло.

Връзката на мъжа с майката е първата, която той е имал като форма на най-съкровена близост. От отношенията му с майката зависи отношението му към другите, към живота, както и оформянето на ценностната му система. Връзката с майката може както да превърне мъжа в един прекрасен и любящ човек, така и да създаде сериозни пукнатини в неговата личност.

Уроци за живота от една майка към нейния син

Ако се срещате с мъж и искате да задълбочите отношенията си с него, преди да предприемете стъпки към това вгледайте се по-дълбоко в отношенията с майка му. Те могат да ви кажат много.

1. Той напълно избягва майка си

Разберете дали партньорът ви избягва майка си, защото е разсеян и не може да организира добре графика и свободното си време или умишлено се дистанцира, защото тя му създава безпокойство и страдание.

Връзката между майки и дъщери – най-силна измежду всички!

В такива връзки между майка и син много често мъжете са неуверени, страхливи, нерешителни, не умеят да правят следващите крачки в живота си, особено за важни решения. Те са чувствителни, лесно раними, разстройват се лесно и излизат извън строя. Такива мъже могат да са повърхностни, да се дистанцират от задълбочени социални и интимни дейности. Плашат се от ангажиращите връзки и когато изпитат страх и неувереност са способни да избягат при най-малката появила се трудност.

2. Майка му диктува живота му

Това е една от най-лошите и опасни комбинации в отношенията между майка и син. Ако партньорът ви е мамино синче, очаквайте свекърва ви да се намесва в абсолютно целия ви живот, даже в интимния. Очаквайте неочакваното и то най-вече в негативен план.

Какъв е Той според държанието към майка си

Такива мъже също са неуверени. Не умеят да взимат решения без да се допитат до майките си. Съобразяват се с нейните желания и интереси. Не ѝ противоречат. Най-лошото е, че винаги са готови да застанат на страната на майка си, дори вътрешно да не са съгласни с нея. Трудно ще спечелите титлата „кралица на сърцето му“, когато той има толкова неразривна връзка с майка си.

Коментирай