Интимно

5-те зодии с най-драматичните раздели в любовта

Експлозия от емоции и бушуващи страсти

28.08.2020г. / 14 35ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Разделите са част от любовта. Не всяка връзка завършва с щастлив край. Понякога краят идва с бурни емоции, много сълзи, друг път с приятелско ръкостискане и запазване на отношенията. Всеки е преживявал раздели в живота си. Но някои зодии имат най-драматичните и бурни реакции при раздяла. Ето кои са те. 

Овен 

Овенът е огнен знак. Той може да бъде разрушителен, когато нещата не вървят както му се иска. Овните са водачи. Родени са да ръководят. Когато нещата излизат извън техния контрол те могат да се превърнат в истинска стихия. Амбициозни са и искат любов, която да е вечна, да е перфектна. Когато не им се получи вероятността да излязат извън контрол е голяма. 

5 зодии, които търсят сродната си душа

Те ще хвърлят, ще чупят, ще плачат. Ще се впуснат в безразборни запознанства само за да си докажат, че бившият изобщо не им трябва. Това може да попречи на Овена да стъпи отново на краката си. Може да го тласне към поредица от грешки, за които после да съжалява. 

Овните обикновено искат да покажат на бившите си, че са направили огромна грешка, като са скъсали с тях. Обикновено се опитват да си докажат, че са щастливи и сами, но по пътя допускат грешки, които ги огорчават. 

Козирог 

Козирозите са експерти в поставянето на дълбоки прегради между себе си и околния свят, когато се стигне до трагичен край на любовната им връзка. Те сякаш изключват емоциите си за другите. Потискат всичко в себе си, като това често води до експлозивни отприщвания, често болезнени за Козирога. Те ще изтрият телефона на бившия си, ще го премахнат от листата с приятелите си в социалните мрежи. Изобщо няма да пожелаят да чуят името му повече. Козирогът ще се старае да изглежда процъфтяващ и в страхотно настроение пред приятелите си, докато вътрешно се разкъсва. 

4 зодии, които обичат секса за една нощ

Тази зодия е майстор в слагането на маски. Умело знае как да прикрива истинските си чувства, защото се бои да не бъде наранен. А и не обича да пада по гръб. Публичният имидж обаче натоварва прекалено много силно емоционалната душа на Козирога. Тази погрешна стратегия, която повечето Козирози носят вродено, им пречи да открият вътрешен баланс и мир. 

Козирозите се страхуват да изглеждат слаби през другите. Допускането на хората във вътрешния им свят за тях означава провал. Проявяването на емоции при тях се случва в съвсем други ситуации, които нямат нищо общо със самата раздяла, но са провокирани от нея. 

Коментирай