Интимно

Мъжът ми не иска да се разведем

За изборите в любовта

09.09.2020г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В живота винаги правим избори, за любовта също. Днес в рубриката ни "Какво те мъчи в любовта?" лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева съветва наша читателка, която е изправена пред решаващ избор. Сякаш нещо я спира да го направи... Повече вижте в следващите редове. 

Въпрос: Омъжена съм от 20 години, но преди години срещнах друг мъж и се влюбих в него, както и той в мен. Тогава съпругът ми разбра за връзката ни и всичко приключи (не се реших да се разведа, защото исках малкото ни дете да израсне с татко си).

Наскоро този мъж отново влезе в живота ми - аз го потърсих с идеята само да го чуя как е. Но любовта ни отново се възроди по-силна от всякога. Казах на съпруга си за връзката си и че искам да се разделим, но той е категоричен и не желае да го направим. Детето ни вече е голямо, но все още живее с нас и той е наясно със ситуацията и не желае да си тръгна от този дом. Стоя пред най-трудния си избор в живота и не знам как да постъпя. 

Ева Кулева: Не разбирам какво означава "всичко приключи", при положение, че явно живеете заедно все още и има нужда да се "разделяте", а не само да се разведете.

Предлагам ти, като начало, да бъдеш напълно честна със себе си. Вероятно не всичко е приключило със съпруга ти. Така ли е? И наистина ли потърси другия мъж само с идеята да го чуеш как е? Едва ли...

Свързани статии

Разбирам какво не иска мъжът ти, а какво искаш ти? Имам усещането, че не искаш да поемеш отговорност и да вземеш решение, затова оправдаваш отлагането на решението си с нежеланието на мъжа ти да се разделите.

Какво ти липсва в отношенията с мъжа ти?

Какво те спира да се разделиш с мъжа си и да започнеш връзка с другия мъж?

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Е ( преди 3 години )
*** Кулева-лайф коуч и мачмейкър, очевидно, за мен и останалите хора /които не сме лайф коуч и мачмейкъри/,става ясно, че връзката е приключила с третото лице, а не със съпругът...но все пак вие сте експертът!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
den ( преди 3 години )
Точно така, но след като вече детето е голямо, няма какво да я задържа и е крайно време да се разведе, защото не става по-млада и е изгубила достатъчно време!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
krum ( преди 3 години )
*** ти се объркваш Жената иска да каже че всичко е приключило във връзката и с другия мъж когато съпруга и е разбрал.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време