Интимно

Той иска да излизаме като приятели

Ева Кулева очаква вашите въпроси

14.09.2020г. / 12 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога любовните емоции ни превземат напълно и действаме прибързано. Нямаме търпение да ни се случат някои неща, но избързвайки с други – страдаме. Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева отговаря на въпрос на читателка. Вижте защо не е добре да бързаме с някои неща.

Въпрос: Излизам с едно момче от известно време. Той ми каза, че го привличам, харесва ме и ако ще се случва нещо да е по-бавно, понеже нямал тази вътрешна тръпка, но имал желание да излиза с мен. И също, за момента да сме приятели, но вече сме правили секс. От моя страна тръпката я има, харесва ми и ме привлича.

Ева Кулева: Защо прави секс с него преди да сте изяснили какви отношения искате? Омръзна ми да повтарям едно и също – не правете секс, преди да сте опознали другия и да сте си изяснили намеренията му! Прибързването със секса най-често води до разочарования и страдание. Ако искаш да продължиш да се срещаш с него, на твое място бих се въздържала да правя секс, докато не стане ясно, че имате еднакви желания и намерения.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmakin

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай