Интимно

Въпроси за бившите, които е добре да зададете на партньора си

Важни отговори, които ще ви подскажат много

10.09.2020г. / 10 10ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки е любопитен да разбере какво се е случило с връзките на партньора си, за да са неуспешни. Когато сме в нова връзка е нормално да искаме да полюбопитстваме и да задаваме въпроси за бившите. Това всъщност е добра стратегия, защото отговорите на тези въпроси могат да дадат яснота за личността на партньора ви, за отношенията му с половинките му и за това как би се отнесъл с вас в определена ситуация. 

Най-точните признаци, че не сте преживели бившия

Кои са въпросите, които е добре да зададете на партньора си за бившата му?

Питайте колко е продължила последната му връзка

Разбираемо е да искате да знаете колко дълго е продължила последната връзка на партньора ви, а защо не и предходните. Това ще ви ориентира до каква степен е склонен да изгражда дълготрайни връзки или не. Задаването на този въпрос може да ви помогне да разберете доколко приятелят ви е готов да се ангажира с вас. 

Питайте колко отдавна приключи последната му връзка 

Ако връзката на гаджето ви е била сериозна и е приключила наскоро, шансовете той да е истински влюбен във вас не са големи. Дълготрайните връзки, дори да са приключили бурно, имат своята история и в нея са записани дълбоки чувства. Трябва да сте сигурни дали партньорът ви е емоционално готов за връзка с вас

Как да превъзмогнете обсебването по бившия любим

Свързани статии

Питайте защо е приключила последната му връзка 

На приятеля ви може да му е трудно да отговаря на такива въпроси, но е важно да разберете какво точно се е случило между тях. От неговите реакции, думите, с които описва случката, връзката и бившата си половинка ще разберете много за отношението му към любовта и грешките на хората, както и собствените такива. Разказът му ще ви е от полза да си изградите мнение за това колко надежден човек би бил партньорът ви във вашата връзка. 

Питайте дали е бил сексуално активен с бившата си 

Да се върна ли при бившия или не?

Това е въпрос, който ще ви помогне да научите какъв сексуален опит има партньорът ви и каква е причината за влошаването на сексуалните му отношения с бившата, ако има такава причина. Това може да ви даде яснота за темпото, с което би могла да се развие вашата връзка, както и за нивата му на интимна заинтересованост към половинките си. Това, разбира се, е само насока. Не би могло да ви даде пълна яснота за вашите собствени отношения, защото връзката ви е индивидуална.  

Коментирай
Свободно време