Интимно

Защо той не се обвързва с вас, въпреки че много ви харесва

Той има много неразрешен емоционален багаж

27.10.2020г. / 09 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога, въпреки че взаимоотношенията ни на ниво флирт и опознаване вървят обещаващо, така и не се стига до връзка. Уж получаваме всички правилни сигнали, че той много ни харесва, дори малко ни ревнува, но в същото време не предприема следваща крачка, а в някои случаи дори се отдръпва. Има сериозна приятелка/семейство, за които ние не знаем? Това е възможна причина, но вижте още няколко. 

Той има много неразрешен емоционален багаж

Емоционалният багаж може да бъде пречка за всякакви нови връзки. Той може да крие много неадресирани чувства или емоции от предишен романс, стара любовна връзка, която е завършила драматично. В резултат на всичко това му е трудно изцяло да се ангажира да бъде само с вас. 

Любимият ни цвят разкрива какви сме в секса

Страхува се, че връзката може да не се получи

Има вероятност той да се отдръпва, въпреки че изпитва силни емоции към вас, защото не вярва, че ще се получи. Тези негови страхове също може да се дължат на минали любовни провали. Освен това в една връзка вие емоционално се отваряте един към друг, което ви излага на риск от нараняване, от което той може да се притеснява. 

Иска да е в играта още малко време

Още една причина вашият избраник да отлага по-сериозни стъпки спрямо вас е, че иска да запази възможностите си за други жени отворени. Въпреки че изпитва силни чувства и му е приятно да прекарвате време заедно, все пак не иска да изпусне нещо по-добро като възможност.  

Свързани статии

Иска да е сигурен дали ще се обвърже с вас

Това означава, че не бърза спрямо вас, защото му трябва достатъчно време, за да разбере дали вие сте неговата следваща половинка. С други думи, може би ще ви пише, понякога ще се чувате, виждате за кафе, разходка, но няма да задълбочи взаимоотношенията ви, докато не приключи проучването му. 

Какво означава за мъжете целувката на първа среща

Не е сигурен във вас или в себе си

Той ви харесва, вие усещате, че се радва на вашата компания, интимни моменти, но... Докато продължавате да чакате следваща стъпка от него, може да се окаже, че той просто се забавлява, но е осъзнал, че вие няма да бъдете негова половинка. Това че той се интересува от вас, не означава, че иска да създава връзка. Понякога мъжете, които усещат, че няма как да оправдаят очакванията като мъж на една жена, се отдръпват от нея. 

Снимка: iStock

Коментирай