Интимно

6 червени флага, че той не е подходящ за връзка

Никога не показва готовност да се адаптира към вашия график

12.01.2021г. / 07 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Обикновено новите любовни взаимоотношения изглеждат надеждни, приятни. Нужно ни е време, за да опознаем другия, но през целия този път на опознаване, винаги получаваме червени флагчета дали този мъж е подходящ за сериозна връзка. Не бива да ги подминаваме, а трябва да си направим равносметка, доколко сме готови да жертваме себе си, само за да не сме необвързани.

Вижте 6 червени флага, подсказващи, че той не е подходящ за връзка.

Често говори за бившата си

И обикновено се изказва доста обидно за нея. Нормално е в началото на едни взаимоотношения да споделите за предишните си връзки, раздели. Еднократно. Ако той от време на време включва във ваши разговори темата за бившата си, това може да е знак, че все още не е преодолял раздялата им.

Тест: Защо другите се влюбват във вас?

Не се извинява и не се реваншира за моментите, които е провалил

Още един знак, че излизате с неподходящ мъж е неговата арогантност и прекалено самочувствие, което показва, че не вярва, че някои негови постъпки са неправилни. Той мисли, че е перфектен, че не е станало кой знае какво. Не се извинява, не се опитва да поправи грешката си, а дори е възможно да прехвърли вината върху вас.

20 знака, че си заслужава да му дадете шанс

Никога не показва готовност да се адаптира към вашия график

Когато си уговаряте срещи, ваканции, той полага ли усилия да направи всичко възможно да се видите, да пътувате и когато е удобно за вас, а не само за него? Присъства ли на важни за вас събития или по-скоро липсва, закъснява, тръгва си рано? Може би вие сте тази, която прави повече жертви по отношение на личния си график, за да е доволен той? Това е показател, че имате връзка с мъж, който не държи на вас и това няма да се промени.

5 причини да не сте доволни от новата си връзка

Използва ви за пари

Всяка връзка определя своите финансови правила. И все пак, ако той твърде често ви позволява вие да платите сметката в ресторанта, по-голяма част от битовите сметки поемате вие, а същевременно той само намира оправдания, за да не поема финансова отговорност, определено се възползва от вас.

Свързани статии

Не е последователен в усилията си

В някои моменти се раздава, активен е, а в други е пасивен. Това говори за непостоянство, което пък подсказва, че връзката с такъв партньор трудно може да се изгради като стабилна. Влюбеният и сериозен мъж е последователен, полага усилия да се докаже като надежден.

Трудно управлява гнева си

Нещо много важно, на което трябва да обърнете внимание още в началото на новите любовни взаимоотношения е как мъжът до вас реагира в ситуации на напрежение. Това как някой управлява гнева си е сериозен показател какъв партньор ще бъде, дали няма да се стига до агресия, насилие.

Снимка: iStock

Коментирай