Интимно

5 знака, че сте един за друг

Истински се забавлявате заедно

01.02.2021г. / 09 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта и идеята за сродната душа, сякаш винаги вървят ръка за ръка. В живота си не срещаме никого случайно. Дори разочароващите любови са се появили с някаква цел. Рано или късно всеки среща онзи човек, за когото има усещането, че е неговата сродна душа. Срещата им е удивителна, сякаш наистина е било писано да са заедно и да си дадат и получат това, което не са имали възможността в предишни връзки.

Кои са знаците, че наистина сте един за друг?

Не се страхувате да показвате вашата уязвимост и можете да си споделяте

Първият показател за силна връзка с някого е това дали можем да се отворим достатъчно един към друг. Да споделим своите страхове, слаби страни, без да се чувстваме уплашени, че може да бъдем изоставени, а да реагираме с подкрепа, да покажем грижа и разбиране.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Уважавате се, дори когато се карате

Споровете до някаква степен са здравословни за любовните взаимоотношения. Различията в мненията са нещо нормално, но е важно как ги посрещаме. Дали се обиждаме, дали избягваме неудобните теми, за да не стават големи скандали. Или въпреки това успяваме да бъдем съвместими и да не нараним достойнството си.

5 мита за брака, в които е вредно да вярвате

Разбирате се без думи

Още един знак, че съдбата ви е отредила да бъдете двойка е усещането за това колко добре се познавате. Разбира се че винаги остават скрити, тайни места в нас, но някак си се усещате с любимия човек. Понякога дори преди да сте си казали какво искате, другият знае, изпреварва ви и това ви кара да се чувствате необикновено свързани. Умеете да се подкрепяте към осъществяването на лични цели и мечти.

Свързани статии

Истински се забавлявате заедно

Дори в онези моменти, в които се държите абсолютно глупаво, смеете се, закачате се, знаете, че можете да бъдете себе си. Обичате да прекарвате времето си заедно, защото го правите стойностно и не се нуждаете от друга двойка или познати около вас, за да ви е по-вълнуващо пътуването, обядът в почивните дни. За някои двойки е немислимо да са насаме, просто защото партньорите не се усещат на толкова дълбоко ниво, че да искат да направят моментите си още по-приятни.

Как да повишите емпатията във връзката си

Помагате си взаимно

В битовизмите, в това да постигате успехи в своите занимания, работа. Вместо да си завиждате, вие се гордеете. Подкрепяте се, когато някои се провали, защото сте убедени че това е вашата връзка и половинка. Усещането е не както с други партньори преди него, сега вярвате истински, че има смисъл, а хубавото е, че и партньорът ви демонстрира същото.

Снимка: iStock

Коментирай