Интимно

7 признака, че той се вижда с друга

Избягва темата за общото ви бъдеще

10.03.2021г. / 13 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изграждането на стабилна любовна връзка в която партньорите са лоялни един към друг е трудно. Не всяка половинка е подходяща за това. Понякога всичко върви като по вода, а след време се оказва, че партньорът ни се вижда и с друга. Друг път сигналите са налице, но сякаш не ги забелязваме. Вижте 7 признака, че той може би се среща и с друга.

Опитва се да избягва определени места, когато сте заедно

Силен знак, че партньорът ви или мъжът, с когото излизате към настоящия момент играе двойна игра е, че когато сте заедно навън, той стратегически избягва места, на които може да ви видят заедно. Това може да са оживени улици, актуални заведения. Ако срещите ви са на все уединени и отдалечени места, определено има нещо нередно.

5 мита за изневярата

Срещите ви са станали скучни

С течение на времето всяка връзка влиза в рутина. Но ако той полага по-малко усилия във връзката ви в сравнение с преди, предпочита да си стоите у дома, вместо да се отдавате на любими занимания, а в същото време е готов по всяко време да се види с приятели, определено е възможно да се вижда и с друга.

4 златни правила за връзките от специалисти

Той ви представя по различен начин, а не както в началото на връзката ви

Сериозен индикатор, че партньорът ви се опитва да се отдели от вас, особено в присъствието на друга жена, е ако той ви представя само с вашето име, без да добавя, че вие сте неговата половинка. Други изискващи вниманието ви признаци могат да бъдат нежеланието от негова страна да показва публично привързаност. Обърнете внимание и в кои случаи се държи хладно с вас. Има ли в тези моменти друга жена в близост?

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Избягва темата за общото ви бъдеще

Дори и да се окаже, че към настоящия момент той не се среща и с друга, без вие да знаете, неговоренето за вашето общо бъдеще и липсата на активност, подсказваща, че той има сериозни намерения към вас, трябва да ви бъдат като червен флаг.

Не иска да ви въвежда в неговия социален кръг

В едни взаимоотношения е напълно нормално двамата партньори да прекарват някакво време със свои приятели. Но когато вие сте извън неговия социален кръг, хората от него бегло ви познават, рядко ви виждат, определено той крие нещо от вас.

Свързани статии

Иска да направите някои промени по себе си

Правете разлика между добронамерена препоръка и грижа и някой, който изисква от вас да отслабнете, да смените гардероба си, да промените прическата си. Това може да е показател, че той е привлечен към определен типаж жени и за в бъдеще е възможно да започне да води двойна връзка.

Как всяка зодия убива връзките си

Има определена жена, която му е просто „приятел“

Той вероятно се среща често с нея или твърде често си комуникират в социалните мрежи, измисляйки си всеки път причина да го прави. В някои крайни случаи, може да се окаже че прекарва време и с двете ви.

Снимка: istock

Коментирай