Интимно

10 грешки, които зодия Телец прави в любовта и връзките

Страхът от промени и инатът са едни от най-често допусканите грешки от тази зодия

14.05.2021г. / 13 40ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Телецът е земен знак и като такъв той е добър в хладнокръвието и спокойствието. Той е спокоен и уверен и във връзките си. Здраво стъпил на земята, Телецът внася истинско спокойствие в отношенията си с партньорите си. Телците са изключително лоялни към половинките си. Те обожават домашния уют и когато смятат, че са открили любовта на живота си, ще направят всичко възможно да ѝ осигурят спокойствието на домашната крепост.

20 отличителни черти на Телеца

Телците не се влюбват лесно. Имат нужда от време, за да разкрият сърцето си напълно, докато се уверят в чувствата и верността на партньора си. Когато това се случи, те са готови на всичко за него. Ще ви приготвят закуска в леглото, ще ви обгрижват, ще правят романтични жестове, само и само да се почувствате истински специални. Телците са много отдадени партньори, на които може да се разчита и в най-трудните моменти.

Но като всеки друг зодиакален знак, Телците също правят редица грешки в любовта и връзките. Кои са те?

1. Проявяват прекален инат в желанията си.

Инатът е едно от най-характерните качества или пък недостатък на Телеца. Всичко зависи от гледната точка. Ако Телците впрягат ината си, за да успеят в работата или в живота, това обикновено им носи ползи. Когато обаче правят грешката да се поддадат на ината си в любовта, това невинаги има добър край за тях. Те не умеят да намират баланс между собствените си желания и тези на партньора. Склонни са да настояват на своето, без да се вглеждат в гледната точка на другия.

Защо жените Телци са толкова специални?

2. Алчни са за удоволствия.

Телецът се управлява от Венера – планетата на удоволствията. Това ги кара да проявяват егоизъм в получаването на удоволствия навсякъде – във връзката си, в емоционален и сексуален план. Важен урок, който трябва да научат е да не бъдат прекалено хедонистични, защото съществува немалък риск на партньора им да му омръзне тази алчност на Телеца, граничеща с егоизъм.

3. Действат прекалено бавно.

Телецът обича да е сигурен във всичко, което прави. Това кара тази зодия да се бави твърде много във взимането на решения и правенето на следващи крачки в любовта. Не всеки партньор би бил достатъчно готов да ги чака. Така Телците губят немалко ценни връзки в живота си.

Мъжът Телец – как да привлечете вниманието му

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
телец ( преди 1 година )
глупости - бих опровергал всички 10точки - но да наречеш телеца бавен...егоист...та такъв е към ***...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
az ( преди 2 години )
Жената-телец е голям егоист.............затова накрая остава сама!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
най-голямата им греш ( преди 2 години )
че са ужасни егоисти, а това постепенно уморява партньорите им и накрая остават сами.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар