Интимно

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

Къде грешат в отношенията си

09.06.2021г. / 09 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпионът е воден знак. По природа те са най-чувствителни сред всички зодии в зодиака. За тях връзките и любовта са най-интензивните преживявания. Придават им такъв емоционален заряд, че понякога чувствата им са истинска експлозия.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Скорпионите са един от най-страстните зодиакални знаци. Те са всепоглъщащи. Това може да предизвика усещане за задушаване у партньорите им, което е само една от грешките, които Скорпионите допускат в любовта. Те са верни и отдадени. Очакват същото и от половинките си. Имат мощна сексуална енергия. Изключително съблазнителни са по натура. Винаги умеят да привлекат вниманието и интереса на другите към себе си.

Кои са грешките, които Скорпионите допускат в любовта и връзките?

1. Играят игри на власт.

Скорпионите постоянно искат да доминират над партньорите си. Обичат да играят игрички, в които да подчиняват половинките си. Обикновено го правят без партньорите им да се усетят. Изкусни манипулатори са. Използват природния си магнетизъм, за да въвличат хората до себе си в своите игри.

Защо да се срещате с мъж от зодия Скорпион

2. Изпадат в крайности.

Управляващата планета за Скорпионите е Плутон – планетата на динамиката, трансформациите и силата. Ето защо Скорпионите имат вродена нужда да променят границите като средство за измерване на успехите и силите си. Подходът им може да се нарече „всичко или нищо“. Те не се примиряват с малко. Искат всичко и то веднага. Твърде емоционални са. Заредени са с толкова много енергия, която ги тласка към изпадане в крайности.

3. Взимат нещата твърде лично.

Скорпионите са обидчиви и много капризни. Те взимат всичко прекалено присърце. Дори най-малката забележка от страна на партньора им може да ги нарани и да ги накара да изпаднат в поредната драма. Скорпионите са много чувствителни и раними. Те приемат всяко действие на партньора им твърде лично, което ги наранява дълбоко.

Защо жените Скорпиони са толкова специални?

Коментирай
Свободно време