Интимно

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

Къде грешат в отношенията си

09.06.2021г. / 09 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Не умеят да поддържат емоционални граници.

Скорпионите искат да слеят душата си с тази на партньора си. Това, разбира се, невинаги е възможно, откъдето идват и разочарованията им. Скорпионите не могат да се примирят с различията, които имат с партньора си. Това поражда поредица от нескончаеми разговори, разисквания, подробно разнищване на всяка думичка, а това е много изтощително за половинките им. Само най-влюбените и най-отдадените партньори успяват да издържат на този натиск.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Скорпион

5. Проявяват притежателно поведение към партньорите си.

Скорпионите са много ревниви. Те се държат с половинките си като с тяхно притежание. Искат да прекарват всяка минута с тях. Недоволстват, когато човекът до тях иска да прекара малко време сам или с приятели. Постоянно им звънят, пишат им съобщения, сърдят се. Искат цялото внимание за себе си. Искат и да знаят точно с кого и къде са партньорите им. Напътстват всяко тяхно действие.

6. Имат двойни стандарти.

Изискванията, които имат Скорпионите към партньорите си обаче не важат за тях самите. Те не обичат да дават отчет за това къде и с кого са били. Не обичат да ги разпитват, не обичат и да бъдат наставлявани. Тоест, всичко, което правят спрямо партньорите си не се отнася за тях. Това тяхно поведение не само е нечестно, но и поражда много поводи за конфликти. Скорпионите са царе на двойните стандарти.

Защо Скорпионите са най-добрите любовници в зодиака?

7. Склонни са към дълбоки размишления.

Темите за смъртта и окултното вълнуват представителите на тази зодия. Всякакви подобни тъмни теми терзаят мислите им и това се отразява на настроенията им, които пък дават отражение върху отношенията им във връзката. Фиксирането в негативното и в това как всичко на този свят е обречено показва тъмната страна на Скорпиона пред неговите партньори, а тя понякога може да е истински отблъскваща.

Коментирай