Интимно

11 неща, които са по-важни за мъжете от красотата

Вижте кои са

10.06.2021г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за мъже, любов, вярваме, че за представителите на силния пол, най-важна е добрата външност на една жена. Всъщност не е съвсем така. Има редица други неща, които впечатляват мъжете и красотата не е на челните места. Ето 11 от тях.

Усмихвайте се. Това ви прави по-привлекателни, но кара мъжете да се чувстват по-спокойни във вашата компания, но подсказва, че и за вас е приятно да бъдете заедно.

Готварските ви умения. Въпреки че има мъже, които са кулинари и за тях не е проблем жената да не умее да готви, готварските умения винаги правят добро впечатление на мъжа.

17 признака, че партньорът ви е емоционално незрял

Игри и забава. За да бъде една двойка щастлива е важно партньорите да могат да се смеят заедно, да се отпуснат от динамиката на ежедневието, да се забавляват, дори и понякога да се държат по детски лигаво.

Ранни признаци, че имате връзка с точния човек

Дългата разхвърляна коса. Красивата коса, която е леко небрежна, може би с няколко вълни или в стил Дженифър Анистън, винаги се свързва с младостта на жената и доброто здраве.

Майчинският инстинкт. Той често се свързва с внимание, грижовност, нежност, а всеки мъж се нуждае от тях във взаимоотношенията.

Истинско поведение. Естествеността и неподправеността в поведението на една жена винаги си личи. За кратко мъжете може да са привлечени от капризната, превзета дама, но за дългосрочни взаимоотношения, те също като жените се нуждаят от истински партньор до себе си, а не от фалшива личност.

6 знака, че сте повече от приятели

Добре изглеждащи бедра. За някои мъже дори по-закръглени. Те се свързват с плодовитостта на жената.

Доброта. Към нея може да добавим и съпричастност, подкрепа. За мъжете е много по-важно да имат сигурен партньор до себе си, отколкото красавица, която не е емпатична.

Свързани статии

Жена с хобита, интереси. Това също прави добро впечатление на силния пол. Дама, която да се чувства добре в кожата си, която е вълнуваща за комуникация.

6 начина да запазите връзката си във времето

Червени устни. Червеното е цвят на страстта, романтиката и винаги поставя под любовно вълнение мъжете.

Чувството за хумор. Без значение дали става въпрос за мъжете или жените, никой не би искал да бъде във взаимоотношения с партньор, който е вечно намусен. Представителите на силния пол търсят в своята половинка доброто чувство за хумор. Да се смее на шегите му, но и да повдига духа му след лош ден.

Снимка: iStock

По материали от brightside.me

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Кирчо ( преди 2 години )
Дам.. има нещо такова... все пак външния вид си остава най-важен
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Читател ( преди 2 години )
Има и мъже с особени вкусове, а също така и слепи. Те "гледат" най-справедливо. Като коя беше там богиня на правосъдие ли беше...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Кирчо ( преди 2 години )
Читателю, да но ако не е изглежда добре (за мъжа с който е), няма да може да правите и нещата, които се правят от мъж и жена, просто защото на мъжа няма да му стане. Пак казвам, че не всичко е външния вид, но е най-важното. Без някое от другите изброени в статията може и да станат нещата, но без красота - не...просто не може да стане.. ще си седи винаги оклюмал. Пак казвам, не познавам и не съм чувал за мъж да поставя всички 11 неща по-напред от външен вид. Точка. Отново :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Читател ( преди 2 години )
Така е, Кирчо, ама само докато я гледаш тая хубава жена. Когато почнете и да говорите, пък и други работи да правите, може вече да не е съвсем така. Многоточие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Кирчо ( преди 2 години )
Тази статия определено не е писана от мъж. Най-важно за един мъж е външния вид на жената. Точка. Всичко изброено тук също е важно, но не колкото външния вид. Точка. Всеки истински мъж ще си признае, че е така. Точка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар