Интимно

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Кои бързат да открият любовта и кои предпочитат да почакат

07.11.2021г. / 12 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодията играе роля в много аспекти от характера и личността, включително и в това как реагирате при раздяла и прекратяване на любовна връзка. Някои зодиакални знаци са по-склонни да скочат в нова връзка веднага след приключване на предишната, за да забравят болката, да повишат самочувствието си или просто да си докажат, че бившият им не е единственият.

Каквато и да е причината да се впуснете в нова връзка, зодията ви определено играе роля в избора ви и отношението ви към любовта след раздялата.

Трите най-упорити зодии, които постигат всичко

Кои са най-склонните зодии да се гмурнат в нова любов веднага след раздяла? Ето ги подредени в низходящ ред от най-склонните към онези, които не се впускат във връзка така лесно.

Скорпион

Скорпионът е готов да скочи в нова връзка още на следващия ден, след като е прекратил старата. Той чувства, че нещо огромно липсва в живота му след раздяла и първото, с което го замества, е нова любов. Ето защо и Скорпионите са най-склонни да допускат грешки в любовта – защото не мислят рационално, а притъпяват болката от раздялата, замествайки един човек с друг. Преминаването през любовната мъка е трудно за Скорпионите, затова те се опитват да тушират лошите емоции, като ги заместят с положителни. Това често ги кара да бъркат секса с любов. Склонни са дори да встъпят в необмислен брак след скорошна раздяла, само и само да си докажат, че са най-добрите партньори.

Стрелец

Когато Стрелец се среща с някого, той мисли за него като за най-добър приятел – някой, с когото наистина може да се обвърже на емоционално ниво. Стрелците не са най-надеждната зодия, що се отнася до дългите връзки. Това е възможно само ако се обвържат на емоционално ниво. Това им помага да се отпуснат и да дадат всичко от себе си във връзката. Когато Стрелецът се раздели с половинката си, той има крещяща нужда да се свърже отново с някого на такова духовно ниво. Ето защо е готов да скочи във връзка веднага, щом му се стори, че е открил сродна душа и добър приятел. Ако и в тази връзка липсва приятелство, той ще скочи в следващата и в по-следващата и така, докато не открие любовта. Или поне докато той си мисли, че я търси по този начин.

Кои са зодиите закрилници в зодиака?

Везни

Разделите са много травмиращи за Везните. Загубата на любовта е събитие, което им причинява изключителна болка, дори когато те са прекратили връзката. Понякога се чувстват сякаш светът е свършил. В тези моменти имат много силна нужда от любов. Затова веднага я търсят на друго място. Везните не са създадени да водят самотен живот. Те са изпълнени с любов и страст, която с готовност раздават. За тях често е и много трудно да осъзнаят, че всичко е свършило. Затова и са склонни да дават втори шансове.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
da nyama da cakame da kapriznicat neska me boli glava ytre mi e loso posle izmoreni razbiira se ce vednaga tarsim druga na mometa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати