Интимно

Как да разберете дали някой ви харесва според зодията му

Различните знаци изразяват симпатиите и чувствата си различно

12.01.2022г. / 08 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Невинаги можете да разберете моментално кой има интерес към вас. Различните зодии изразяват симпатиите си по различен начин. Когато някой ви харесва, начинът, по който го изразява до голяма степен може да зависи от зодиакалния му знак. Според астролозите има определени неща, които всяка зодия прави, когато тайно се влюби или има симпатии към някого.

Как ще се промени връзката ви през 2022-а според зодията ви?

Някои зодии са смели и откровени в любовните си послания. Не се страхуват от отхвърляне и това им помага по-явно да изразяват чувствата си. Други зодии се крият в черупката си, не смеят да заявят онова, което чувстват, но някои малки жестове ги издават.

Как да разберете дали някой ви харесва според зодията му?

Овен

Веднага ще разберете, когато Овен ви харесва. Той няма да се поколебае да ви го каже и покаже по всички възможни начини. Овните са настъпателни по природа. Огнен знак са, а това ги мотивира да действат моментално, без да се колебаят и да се замислят. Овенът е зодия, която живее тук и сега. Той е кардинален знак, което означава, че действа на момента, щом усети, че е на прав път. Техният интерес се демонстрира отявлено и когато ви харесват, няма начин да се усъмните в това. Поведението им ще бъде изключително отявлено.

3 зодии, които никога не молят за помощ

Телец

Телецът ще намери начин да се шегува с вас. По това ще разберете, че ви харесва. Телците са оскъдни в директното признаване на чувствата си, затова ще се опитат да ви се харесат преди това с шеги и закачки. Телците имат и силно развити сетива за това кой харесва тях. Ако усетят, че имате симпатии към тях, ще започнат да се стараят повече, за да ви накарат да се чувствате комфортно в компанията им. Ще запомнят нещата, които казвате, ще ги споменат в следващ разговор, за да ви изненадат. Може дори да направят романтичен жест без да сте обвързани.

Близнаци

Когато харесват някого, Близнаците могат да редуват топло със студено отношение. Те правят същото и във връзките си. Приближават се и се отдръпват. Характерното им поведение е продиктувано от двойствената им природа, която ги кара да се държат в двете крайности. Близнаците са добри комуникатори. Ако ви харесват, те ще направят всичко възможно да общуват с вас.

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Коментирай