Интимно

Каква е връзката между Рак и Скорпион?

Тя се среща рядко

04.07.2022г. / 09 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В астрологията водните знаци са Рак, Риби и Скорпион. Но днес обръщаме внимание на това дали е възможна връзка между Рак и Скорпион? Раците често са критикувани, че са твърде емоционални и чувствителни, докато Скорпионът има репутацията на интензивен, сексуален или дори притежателен.

Връзката между двама души с тези личностни черти би била трудна, но всичко е различно когато става въпрос за връзката Рак-Скорпион. Съвместимостта Рак и Скорпион показва защо тази двойка водни знаци е невероятно съвпадение, което рядко се случва.

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

В астрологията тази връзка се нарича аспект на тригон. Това означава, че два знака са на 120 градуса един от друг на зодиакалното колело и в хармоничен поток един с друг. Когато знаците на един и същи елемент се съберат, обикновено им е лесно да се разбират, тъй като говорят един и същ език. Елементите в астрологията са ключови, когато говорим за съвместимост.

Ракът и Скорпионът са водни знаци, те са склонни да бъдат чувствителни, в унисон с емоциите си и емпатични. Когато става въпрос за любовни взаимоотношения, те жадуват за емоционална връзка, в която да могат да покажат своята уязвимост.

10 грешки, които зодия Рак прави в любовта и връзките

Дори когато си мълчат, помежду им може да има дълбоко емоционално разбиране. Но твърде много емоции могат да попречат в определени ситуации.

В спалнята тези два водни знака са магнетично привлечени един към друг. Ракът е привлечен от дълбочината, сексуалността и силата на Скорпиона, докато Скорпионът оценява грижовната природа на Раците, както и нуждата им от уединение. И за двата зодиакални знака силната емоционална връзка с партньора е от ключово значение за постигането на най-удовлетворяващо сексуално изживяване.

7 привлекателни типа мъже, които обаче не стават за връзка

Въпреки че се намират за неустоими един друг, те отделят достатъчно внимание на комуникацията преди секса. В спалнята са взаимно отзивчиви и внимателни към нуждите на партньора си. Скорпионът е по-сексуално приключенски настроен и с Рака имат страстна размяна на взимане и даване.

Свързани статии

Раците биха могли да са доста отворени към фантазиите на партньора си Скорпион и предпочитат меки и нежни докосвания. Рак и Скорпион са много съвместими емоционално, интуитивни са към нуждите си.

Успеят ли да се отворят един към друг, могат да осъществят много силна връзка. Опитват се да управляват чувствата така, че да разбират другия. Могат да споделят много. Ако в отношенията им възникнат проблеми, двамата биха потърсили отговори в миналото.

Проблем може да се появи помежду им от честата смяна на настроенията на Рака и от сексуалната природа на Скорпиона, за когото невинаги е лесно да бъде моногамен.

Снимка: iStock

Коментирай