Интимно

Кои зодии най-много имат нужда от секс?

Сексуалното желание при всеки е различно, но има зодиакални знаци, които са просто ненаситни

02.08.2022г. / 15 24ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо дали става въпрос за секс или любов, съвместимостта между различните знаци от зодиака може да се окаже от ключово значение, когато говорим за взаимоотношения. Освен вродения темперамент и обстоятелствата, зодията също влияе на желанието за плътски удоволствия. За Скорпиона се говори, че е царят на секса, докато при други знаци удоволствието идва след като са задоволени емоционалните желания. Какво е характерно за зодиите с най-голям нагон? Нека разберем.

Стрелец

Стрелецът е флиртаджия, обича закачките и тъй като знакът му е огнен, това, което го мотивира е разнообразието. Представителите на тази зодия нямат нищо против случайните игри под завивките, както и секса за една вечер, тъй като те не се свързват със сериозно обвързване – нещо от което Стрелците имат малка фобия.

Скорпион

Много се е изписало за пословичното сексуално желание на Скорпионите. Нуждата им от приключение и интимност често ги тласка в тази посока. Въпреки това, когато говорим за секс, те залагат на качеството, а не на количеството. Показват дивата си страна само пред малцина избраници.

5 важни въпроса преди да се доверите на мъжа

Рак

За Раците сексът е свързан с емоционални взаимоотношения. Те влизат във връзка само когато са наистина влюбени. Колкото по-силно е общуването им с любимия, толкова повече нараства и желанието за секс. Интересът за плътски удоволствия се възбужда, само след като те вече са се разкрили пред партньора.

Лъв

Лъвовете са известни със своята лоялност, особено когато говорим за общуване на сексуалната арена. Те са готови да дават и да им бъде давано. Чаровни и ненаситни, те винаги печелят симпатизанти и любовници благодарение на своята магнетичност.

Летен флирт или любов

Свързани статии

Везни

Понякога може да изглежда, че Везните не обичат секса кой знае колко. Това обаче не е така. Те имат склонността да приоритизират различен тип взаимоотношения – като например приятелството. За тях сексът става важен, едва когато с него те могат да покажат любов и отдаване на връзката. Случайните ласки не са за тях, затова сексът, породен от чувства, е жизненоважен за тях.

Водолей

Повече от всичко на света, Водолеите ценят свободата си. Ето защо те са склонни да откажат дори секс предложение, ако това е свързано с някакъв вид отношения. Що се отнася до ласките, те се държат така, сякаш „са някъде из облаците“, и понякога е трудно да се прецени какво точно желаят.

Коментирай