Интимно

Как да хващате окото на мъжете всеки път

10 женски тайни на привличане и чар

21.09.2022г. / 16 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Пуснете дългата си коса.

Дългата коса е женско оръжие, пред което мъжете са безсилни. Разпилените кичури, свободно падащата коса, която отмятате небрежно с ръка привлича мъжкото око и определено ви прави привлекателни.

5 знака, че сте по-привлекателни, отколкото мислите

7. Носете секси токчета.

Мъжките фантазии са свързани със секси облекло, което задължително включва предизвикателни токчета, правещи женския крак да изглежда дълъг и строен. Няма нищо по-привлекателно и секси от жена, която ходи самоуверено на любимите си токове и излъчва сексапил, изпълващ атмосферата наоколо.

8. Гордейте се с женствеността си.

Едно от най-отблъскващите и непривлекателни неща в женското поведение е неувереността. Мъжете биват отблъснати от жени, които постоянно назовават отрицателните си черти, търсят одобрение за външния си вид и изказват несигурност относно тялото си. Дами, не обръщайте внимание на слабите си места и не акцентирайте върху дефектите и недостатъците си. Ако един мъж ви харесва и е привлечен от вас, той със сигурност няма да забелязва несъвършенствата ви.

Кое прави жените истински привлекателни в мъжките очи?

Свързани статии

9. Споделяйте с гордост интересните хобита, които обичате.

Мъжете са луди по хобитата. Повечето от тях са приключенски настроени и подхождат с интерес към нови страхотни преживявания. Ако имате любими хобита, споделете ги с мъжа до вас. Нещо повече – проявете интерес и към неговите хобита. Така със сигурност ще го привлечете на своя страна.

10. Бъдете себе си.

Преструвките и игрите са нещо, което в началото на връзката може и да работи, но с течение на времето истинската същност се проявява рано или късно. Затова най-добре е да бъдете естествени, неподправени и истински. Бъдете такива, каквито сте и няма да сгрешите. Този подход ще ви помогне не само да бъдете приети каквито сте, но и ще ви е от полза в откриването на партньор, който пасва най-добре на същността, характера и темперамента ви.

Привлекателни женски черти, нямащи общо с красотата

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
takaiva da si gi nemame aaaaaaaaa revnyvam ste ti sam az na na tebe edni bijuta i razgoleno oblivkane ya slagai shamiyata i normano oblicane mahas i grimma daje nema da delim sokoladovata torta yaaaaaaa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време