Интимно

5 черти на отдадените мъже, които първоначално изглеждат като червени флагове

В любовта невинаги нещата стоят така, както изглеждат

13.01.2023г. / 14 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато започвате нова връзка е напълно нормално да следите за червени флагове, които могат да са смущаващи, притеснителни и да са основание да се съмнявате дали човекът е подходящ за вас. Понякога обаче има случаи, в които някои знаци могат да изглеждат като класически червени флагове, а всъщност изобщо да не са.

15 червени флага, които подсказват да няма втора среща

Някои мъже, притежаващи отдаденост, които всъщност са много сладки и надеждни партньори, могат да проявят типове поведение, което обикновено се вписва в графата „червени флагове“. Тези сигнали могат да ви подведат, затова не бързайте с преценката, а проследете цялостната картина на поведението на партньора си.

Кои са чертите на отдадените мъже, които могат да се объркат с червени флагове? Ето 5 от тях.

1. Той е привързан към майка си.

Най-честото схващане за мъжете, привързани към майките си е, че страдат от едипов комплекс. В много случаи това наистина е така и е огромна пречка за връзката, защото на жените им се налага да се състезават с майката – състезание, което трудно може да се спечели.

Но невинаги привързаността на мъжа към майката е продиктувана от нездравословна връзка помежду им. В някои случаи това е характерна черта на мъжете, притежаващи отдаденост, грижовност, мила и нежна душа, която разбира женската същност. Дайте време на партньора си, преди да решите, че той е мамино синче.

10 червени флага във връзката, заради които да избягате веднага

2. Той не е особено амбициозен.

Много жени се впечатляват от амбициозни мъже, които постигат целите си в кариерата, печелят добре и са стабилна партия за бъдеща връзка, а защо не и брак. Ако вашият партньор не е от най-амбициозните, не бързайте да го обявявате за смотаняк или несъстоятелен мъж, който не знае какво иска от живота и не знае как да го постигне.

Той вероятно притежава други качества за дългосрочна връзка, които биха могли да се окажат по-ценни от твърдата амбициозност в кариерата. Възможно е да е грижовен, състрадателен, отдаден на споделянето на домашните задължения. Може да се окаже прекрасен баща и съпруг някой ден, ако е домошар и притежава търпение и разбиране.

3. Той не е имал много връзки преди вас.

Мъжете с малък опит се считат за ненадеждни и много жени биха се доверили на този мит, обявявайки липсата на опит с жените като червен флаг. Вярно е, че всяка връзка независимо дали е успешна или не, носи опит, който помага за по-нататъшното формиране на личността и подходите, които човек има в любовта и отношенията.

4 червени флага още на първа среща

Но бедният опит не значи задължително провал на настоящата връзка. Прибързаното осъждане може да ви възпре от откриването на щастието.

Свързани статии

4. Той живее ден за ден.

Това не е задължително лошо. Колко пъти животът ви е убеждавал, че плановете, които си правите не струват нищо, защото съдбата има свое мнение за тях? Казвали ли сте си, че ще спрете да планирате, защото нищо не се случва както сте го желали? Кой не е. Тук идва и въпросът защо да съдите някого, който е решил да се остави на течението и да живее по-спокоен живот, вместо да се впряга, че плановете му се провалят.

5. Той ви харесва твърде много.

В много случаи наистина е смущаващо, ако някой ви харесва прекалено натрапчиво. Може да си помислите, че е вманиачен, прилепчив или ревнив, което е вярно, от една страна, но от друга може да означава, че той наистина е влюбен във вас без задни мисли и намерения.

5 мъжки фрази, които са сериозен червен флаг

В много връзки единият партньор обича повече от другия. С времето това може да предизвика дразнене и проблеми, които да обтегнат отношенията, да отблъснат. Но всяка връзка е различна и ако не дадете време, за да си изясните ситуацията, може да се подлъжете по фалшиви червени флагове, които всъщност изобщо не са такива.

Коментирай