Интимно

Ако връзката ви издържи тези 10 теста, тя ще остане завинаги

Признаци на потенциално дълготрайната и щастлива връзка

17.03.2023г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Поканете майка си да остане за една-две седмици у вас.

Понасянето на родителите невинаги е лесно. В повечето случаи присъствието им в дома ви води до напрежение и безпокойство. Ако вашият партньор се разбира добре с майка ви, понася забележките ѝ и няма нищо против тя да остане у вас за известно време, това е един чудесно преминат тест за вашата връзка.

Каква е причината да не откривате подходящ партньор?

7. Пропуснали сте закуската и обяда, а накрая резервацията в ресторанта ви е пропаднала.

Ако ситуациите, в които сте умрели от глад не могат да ви скарат и изнервят, това е прекрасен знак. Въпреки че не сте успели да се нахраните цял ден, а като за капак на всичко резервацията ви за вечеря е пропаднала, това не ви пречи да отскочите до най-близкото място за хапване и да хапнете каквото и да е. Правите го с усмивка и го превръщате в забавна шега.

8. Били сте на къмпинг в дъждовен уикенд.

Няма нищо по-лошо от лошото време, когато сте на палатки. Къмпингуването в неблагоприятни условия е тест за отношенията ви. Ако преминете през него без конфликти и успеете да се стиковате като един екип, който се справя с всички предизвикателства, връзката ви е с голям потенциал.

5 важни фактора за здравословна връзка

9. Имали сте поне един грандиозен скандал.

Конфликтите са показателни за отношенията и стабилността на връзката. Невъзможно е да няма конфликти. Те са нормална част от всяка връзка, но по-важното е как преминавате през тях. Ако успявате да се справяте, без да се наранявате, обиждате, да казвате неща, за които съжалявате впоследствие и водите споровете си без удари под кръста, това е много важен тест, който показва стабилност и потенциал за връзката.

10. Имали сте хранително отравяне заедно или сте хванали някой от стомашно-чревните вируси, а разполагате с една тоалетна.

Няма нищо по-сближаващо от това да преживеете екстремно заболяване със стомашно-чревни неразположения, докато сте заедно и не можете да прикриете човешката си уязвимост в такива моменти. Много двойки се притесняват да бъдат видени от половинката си в такова положение. Но ако сте преминали успешно през подобно предизвикателство и това не ви е отвратило един от друг, това е един успешно преминат тест за връзката ви.

15 знака, че някой е подходящ за сериозна връзка

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 месеца )