Готварство

Свински врат на фурна

02 Яну 2013 | 09:50 |
Рейтинг:
Свински врат на фурна

Продукти:

  • Свинско месо (врат) 1 парче около 1 кг
  • чесън – 4, 5 скилидки
  • горчица – 2 суп. л.
  • олио за намазване
  • лимон – 2 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол

Приготвяне:

Месото се осолява. В малко олио се слагат горчицата, счуканият чесън, червеният пипер, черният пипер, разбърква се и се намазва месото.

Слага се в тавичката и се полива със сока на двата лимона.

Пече се до готовност.

Става крехко и сочно. Идеално за празнична вечеря.

Трябва ви само лека гарнитурка.

Опитайте още:

Снимка: photl.com