Меню

Тирамису като бонбони

16 август 2022 | 05:21 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
250 г маскарпоне 
180 г бишкоти за тирамису
80 мл охладено кафе
около ½ ч.ч. пудра захар
50 мл коняк
натурално какао за овалване
20 мин

  • Порции: 15-20

Продукти
Приготвяне

Сложете в купа маскарпонето, добавете към него кафето и захарта и разбъркайте много добре. Добавете коняка и натрошените бисквити и отново разбъркайте. От сместа се оформят топчета и се овалват в какаото. Подредете бонбоните в чиния и ги сложете в хладилник, за да стегнат.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай