Меню

Препоръчани рецепти с чорбаджийски чушки

31 август 2011 | 15:06 | Аз жената
3 от 8 гласа
Добави в любими
Препоръчани рецепти с чорбаджийски чушки

Приготвяне

Чорбаджийските чушки – вкусни, свежи, апетитни. Много хора не купуват чорбаджийски чушки, защото не знаят как да ги приготвят. Истината е, че са лесни за приготвяне и стават и за салати, и за ястие, и за туршии. Не се увличайте да купувате цяло кило – ако искате само да опитате – вземете 300 грама за начало. Ще се убедите, че са чудесни!

За улеснение сме подбрали няколко добри рецепти за чорбаджийски чушки:

Салати

Туршии

Ястия

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Диана ( преди 11 години )
Здравейте момичета...едно време баба правеше чорбаджийски чушки нарязани на парчета, май ги запържваше... после слагаше сирене ,копър и още нещо.. знаели някой тази рецепта...ще съм ви благодарна ако някой я знае и мия изпрати. предварително ви благодаря
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
az ( преди 11 години )
Аз правя много вкусна манджа с чорбаджийски чушки като начало леко ги опичам на котлона, след това правя малки кюфтенца колкото малки кокоши яйца и също леко ги запържвам на тефлонов тиган. Слагам всичко в тава, заливам с настъргани домати или доматен сок, поръсвам с подправки и печа 20тина минути. Отделно сварявам ориз и го поднасям като гарнитура. Става много вкусно особено ако някоя чушка е по лютива :))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар