Меню

Италианска супа с кюфтенца

24 май 2014 | 12:00 | Михаела Лазарова
Добави в любими
250 г телешка кайма
40 г настърган пармезан
1 с.л. нарязан босилек
сол и черен пипер на вкус
1 резен от глава целина
2 картофа
1 скилидка накълцан чесън
3-4 стръка босилек
400 г пасирани домати от консерва
1 с.л. сушен лук
3 с.л. зехтин

Продукти
Приготвяне

Омесете добре каймата заедно с пармезана, босилека, солта и пипера, като добавяте по малко вода за сочност. След това оформете малки кюфтенца. Нарежете картофите и целината на малки кубчета.

Сложете в Multicooker 8 в 1 всички зеленчуци, добавете вода до желаната от вас гъстота и овкусете със сол и пипер. След това добавете и мазнината. Върху купата поставете приставката за готвене на пара и подредете върху нея кюфтенцата.

След като супата и кюфтенцата са готови, може да сервирате. Към всяка купичка супа добавете по няколко кюфтенца.

Снимка: thinkstock

Рецепта: Tefal

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай