Меню

Бъркани яйца със зеленчуци и чедър

28 юли 2014 | 13:15 | Илияна Николова
Добави в любими
6 яйца
¼ чаша зехтин
¼ чаша нарязани пресни гъби по избор
¼ чаша нарязан лук
¼ чаша нарязани зелени чушки
¼ чаша прясно мляко
¼ чаша нарязани пресни домати
¼ чаша настъргано сирене чедър

Продукти
Приготвяне

Загрейте зехтина в тиган на средно висока температура. Добавете гъбите, лука и чушките. Сотирайте докато лукът стане полупрозрачен.

В купа разбийте яйцата и млякото. Изсипете получената яйчена смес в тигана при зеленчуците, разбъркайте добре. Накрая прибавете и доматите. Гответе, докато яйцата станат почти готови. Малко преди да свалите от огъня, добавете и сиренето чедър. Оставете тигана още 2-3 минути, за да се разтопи сиренето и отстранете от котлона.

Сервирайте веднага.

Време за приготвяне: 20 минути

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай