Готварство

Крем супа от тиквички и фета сирене

02 Мар 2018 | 06:50 |
Рейтинг:
4 от 3 гласа
Време на приготвяне: 30 минути Порции: 4
Крем супа от тиквички и фета сирене

Продукти:

  • 4 тиквички
  • 500 мл пилешки бульон
  • 500 г фета сирене
  • 5 стръка мента
  • кедрови ядки за украса

Приготвяне:

Нарязвате тиквичките на филийки. Варите ги в пилешки бульон около 15-20 минути. После пасирате заедно с бульона и фета сиренето.

Добавяте ментата и пасирате отново.

Изчаквате да се охлади и поднасяте с кедрови ядки и песто от босилек.

Рецептата е предоставена и приготвена от шеф Петър Ангелов.

Вижте още: