Меню

Свински флейки с лук на фурна

8 януари 2016 | 18:29 | Илияна Николова
4 от 5 гласа
Добави в любими
500 г свински пържоли (от бут или вратни)
1 глава кромид лук, нарязана на полумесеци
1 чаена лъжичка пикантина
4-5 супени лъжици олио
40 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нарежете пържолите на ивици. Натиснете ги леко с длани. След това ги завийте, подобно на гнездо. Върху всяко гнездо сложете доволно количество лук. Поръсете с пикантината и малко мазнина.

Подредете в намазнена тавичка за печене и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Снимка: личен архив

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай