Меню

Пълнени гъби с крема сирене и пармезан

18 април 2018 | 06:06 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
12 големи печурки
2 опаковки крема сирене
50 г настърган пармезан
сол, черен пипер на вкус
2 скилидки чесън 
масло
40 мин.

  • Порции: 5-6

Продукти
Приготвяне

Почистете гъбите от пънчетата, които нарежете на дребно и ги задушете до омекване в тиган с малко масло. Прибавете към тях и стрития чесън. След това ги прехвърлете в купа, за да се охладят малко. Когато са охладени може да добавите и останалите съставки. Разбъркайте добре и напълнете гъбите. Сложете ги в тавичка върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180-200 градуса до готовност.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай