Готварство

Бонбони с течен шоколад, малини и коняк

12 Май 2018 | 05:52 |
Рейтинг:
5 от 2 гласа
Време на приготвяне: 240 минути Порции: 15-20
Бонбони с течен шоколад, малини и коняк

Продукти:

  • 2 пакетчета крема сирене
  • 2 с. л. заквасена сметана
  • 2 с.л. или повече на вкус пудра захар
  • 1-2 с.л. коняк
  • малини/ягоди
  • течен шоколад

Приготвяне:

В купа сложете крема сиренето и го разбийте добре заедно със заквасената сметана. Прибавете пудрата захар и отново разбийте, а накрая сложете коняка.  

Намажете формичките за лед с течен шоколад. Сложете ги във фризера за 10 минути, за да стегне малко шоколадът. След това във всяка формичка сложете по малко от сместа с крема сиренето, в средата по една малинка или парче ягода и покрийте добре с течен шоколад.

Поставете напълнените формички във фризера за 3-4 или повече часа. След това може да се насладите на вкуса на тези невероятни бонбони.

Снимка и идея: facebook Delish

Вижте още: