Меню

Парти хапки с камембер и чоризо

10 май 2018 | 06:14 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 франзела
250 г колбас (чоризо или луканков салам)
150 г сушени домати
200 г сирене камембер
Зехтин
Стръкчета свежа мента или джоджен
15 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Нарежете франзелата на филийки. Намажете ги със зехтин. Запържете ги в нагорещен тиган без мазнина за около 3 минути от всяка страна. Нарежете камембера на филийки, както и избрания от вас колбас. Върху всяка филийка подредете резен сирене, резен колбас и един сушен домат. Прикрепете предястието с коктейлна виличка или клечка за зъби. Гарнирайте със стръкче мента или джоджен.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай