Меню

Пудинг с авокадо, ванилия и канела

17 май 2018 | 06:01 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 авокадо
1 течна ванилия
3-4 супени лъжици сладкарско какао
2 супени лъжици мед
80 мл прясно мляко
щипка канела
15 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Отделете сърцевината на авокадото. Намачкайте го. Трябва да е добре узряло. Пасирайте всички продукти заедно. Ако имате блендер, смесете ги в него. Сместа трябва да стане гладка и хомогенна. Разпределете я в купички за сервиране. По желание можете да добавите счукани ядки за декорация и ментови листенца.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай