Готварство

Салатата на Селена Гомес с пилешко и авокадо

13 Сеп 2018 | 06:08 |
Рейтинг:
5 от 1 гласа
Време на приготвяне: 10 мин Порции: 1
Салатата на Селена Гомес с пилешко и авокадо

Продукти:

  • няколко крехки листа зелена салата
  • 150 г печено пилешко или пуешко месо
  • ¼ узряло авокадо
  • 3-4 с.л. черен боб от консерва
  • За дресинга:
  • 2 с.л. винен оцет
  • 1 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. дижонска горчица
  • сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

За да приготвите салатата, месото трябва да е предварително изпечено във фурна, приготвено на тиган или скара. Измийте и накъсайте салата в купа. Прибавете нарязаните месо, авокадо и отцеденият и изплакнат боб. За да приготвите дресинга комбинирайте всички съставки и разбъркайте добре. Овкусете салатата и сервирайте. 

Снимки: Reuters;istock

Опитайте и:

Салата с орзо паста и скариди по рецепта на Дженифър Гарнър

Рецептата на Паолина Петракиева за сьомга с чери домати и каперси