Меню

Салатата на Селена Гомес с пилешко и авокадо

13 септември 2018 | 06:08 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
няколко крехки листа зелена салата
150 г печено пилешко или пуешко месо
¼ узряло авокадо
3-4 с.л. черен боб от консерва
За дресинга:
2 с.л. винен оцет
1 с.л. зехтин
1 ч.л. дижонска горчица
сол, черен пипер на вкус
10 мин

  • Порции: 1

Продукти
Приготвяне

За да приготвите салатата, месото трябва да е предварително изпечено във фурна, приготвено на тиган или скара. Измийте и накъсайте салата в купа. Прибавете нарязаните месо, авокадо и отцеденият и изплакнат боб. За да приготвите дресинга комбинирайте всички съставки и разбъркайте добре. Овкусете салатата и сервирайте. 

Снимки: Reuters;istock

Опитайте и:

Салата с орзо паста и скариди по рецепта на Дженифър Гарнър

Рецептата на Паолина Петракиева за сьомга с чери домати и каперси

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай